BRIMA Garn

Gästbok

Hej!

Välkommen till min gästbok!

Det skulle vara roligt att få lite kommentarer här, av alla de slag. Eller om du bara vill säga hej :)

Antal inlägg: 11

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2016-01-10 23:52:48 - Sonja Högberg, sonjahogberg@hotmail.com

Hej fick information om din hemsida via facebook har varit in och kikat på den och det var trevligt att se alla alster som är upplagda jag tycker om att sticka flätor och stickar gärna i 7 bröder så jag återkommer nog när jag kommer igång och sticka igen, har gjort ett långt uppehåll. Tack för att du delar med av dina alster. (flower)

Svar: Hej Sonja! Tack, vad roligt att du tycker om sidan:) Ja, flätor har jag periodvis "dille" på och gör dem på allt, mössor, vantar, sockor m.m. Hoppas att du kommer igång med stickningen igen, det är en riktig lisa för själen;) Hälsningar Britt-Marie

2012-06-15 08:08:15 - Jessica Nylund, yize_3@hotmail.com

Hej Britt-Marie! Sitter här i Japan och kollar runt på Facebook för jag har gått och blivit förkyld, så råkade jag hamna här :) Ville bara säga att du fått till en riktigt bra hemsida och vad kul att butiken verkar rulla på! Ni får ha det så bra (och fixa gärna lite sol och värme tills jag är tillbaks)! Hälsa! Kram, Jessica

Svar: Hej Jessica! Åh, vad roligt att höra ifrån dig:) Hoppas du har det bra i Japan, jag ska titta in till din sida på fb, du brukar ju ha så fina bilder. Kram från oss till dig också(flower)

2012-04-14 17:05:28 - Irene Jansson, irenejansson08@gmail.com

Hej igen JÄTTEFINA bilder du hade laggt ut, kul att se. Jag håller på att sticka på pläden och det går väldigt bra och det är roligt att sticka det garnet.(inlove)

Svar: Tack! Va' spännande med pläden, det ska bli kul att få se hur det blir! Jag tittar in nästa gång jag kommer upp, och tar med ditt garn förstås(flower)

2012-04-04 17:56:46 - irene jansson, irenejansson08@gmail.com

Hej Britt-marie jättemycket tack för att du kom ut och hade party hos mej.Kerstin tyckte det var kul att få komma och se alla fina garner du hade med dej.Ha det bra. Irene J.(flower)(heart)

Svar: Hej Iréne! Ja, det är verkligen jätteroligt att få komma till dig:) Och alla är så himla rara, tänk att få träffa så många som har samma intresse! Kram /Britt-Marie

2012-04-02 19:20:53 - Ann-Charlotte, lottatuc@gmail.com

Hej!
Sitter nu hos Irene och du har precis pratat om garnen! Trevligt!! :)

Svar: Jättetrevligt, som alltid! Nu har jag lagt upp bilderna:)

2012-03-15 01:02:16 - Sally Harwood and Steven Harwood, sallygwtw37@gmail.com, DesMoines,IA 50322 USA

Hejsan Britt-Marie!

Your boutique looks so inviting--we wish we could walk right in and have a look around! All we can do is visit your web site...

Kram

Svar: Hi! Thank you, I´m so glad you like it:) And I wish you could come here too! I’ll write you an e-mail soon again! Hugs to all of you(heart)

2012-03-12 10:49:40 - Britt-Marie Jakobsson

Hej!
Den här veckan är det mycket ändrade öppettider för Resaröbutiken, titta in under den fliken om du har funderingar på att komma förbi. Bl.a. ska jag till tandläkaren, men på fredag drar jag iväg till Östersund. Ska vara med på SM i pimpelfiske, det ska bli jättekul:)

2012-02-05 19:01:57 - Inger Funeland, inger.funeland@comhem.se

Hej Britt-Marie!
Jättenöjd med mina handledsvärmare. Både snygga och praktiska.
Vi ses. Kram från Inger;)

Svar: Hej Inger! Va' roligt:) Vi får ses på en lunch snart igen, det var jättekul att ses igen. Kram till dig också(flower)

2012-01-17 20:02:01 - Sophie Eriksson, sophielenell@spray.se

Hej Britt-Marie! Såg att det var stickcafé i Bygdegården igår. Tyvärr kunde jag inte komma. Jag tänkte komma förbi din butik någon dag iaf, är nyfiken och behöver ngt nytt stickprojekt:). Vi syns!
Kram fr Sophie

2011-10-21 13:28:47 - Michaela Jakobsson, michaela_jakobsson@hotmail.com

Hej, hej!
Jag har snart stickat färdigt halsduken med "Alma"-garnet. Det är så himla mjukt och mysigt. Jag är riktigt nöjd, så tack för tipset!
Kram
// Michaela

2011-10-11 19:19:03 - Gullvi Erixon, gullvi.erixon@hotmail.com

Hej,
Kommer någon dag och kollar i butiken. Har börjat sticka igen efter många års uppehåll. Kommer kanske på stickcafé.
hälsningar Gullvi

Svar: Hej! Va' roligt! Det ska bli spännande och se hur många som kommer med, men då ses vi där i alla fall.:D